25 procent bruger under et kvarter på aftensmaden
25 procent bruger under et kvarter på aftensmaden: Imerco i Ringsted vil få folk tilbage i køkkenet
Hver fjerde på Sjælland bruger under et kvarter på at lave aftensmad i hverdagen. Imerco i Ringsted vil hjælpe byens indbyggere til at genfinde passionen for madlavning og inviterer derfor til køkkendage i uge 45.
Rugbrødsmadder, simple pastaretter, takeaway eller opvarmet mad fra frost. Det skal gå stærkt, når sjællænderne er i køkkenet. Ifølge nye tal, som Madkulturen har trukket på vegne af Imerco, bruger 25 procent af sjællænderne under 15 minutter på aftensmaden i hverdagen.
Hos Imerco i Ringsted vil man hjælpe byens indbyggere med at genfinde passionen for madlavning, og derfor inviterer butikken til køkkendage fra mandag den 4. november og resten af uge 45. Til køkkendagene hos Imerco i Ringsted kan både erfarne og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye køkkenkollektion fra Timm Vladimir, der netop har fokus på at gøre hverdagens madlavning nem at gå til.
– Der eksisterer denne her myte om, at madlavning nødvendigvis er noget, som man skal gøre med håndkraft, selv om folk hele tiden bruger teknologiske smuthuller andre steder i husholdningen, som havearbejde og rengøring. Vi vil gerne vise, at aftensmaden ikke behøver tage hele aftenen, fortæller John Kim Andersen, der er butikschef i Imerco i Ringsted.
Køkkendagene finder sted i uge 45, og tilmelding er ikke nødvendigt.
Kommentarer