ZBC Gourmetskolen afslører tips og tricks
ZBC Gourmetskolen i Ringsted åbner nu dørene for alle, der ønsker at få gode tips og tricks til madlavningen. Det sker ved et helt nyt arrangement onsdag den 26. april kl. 17.00-20.00 , hvor interesserede kan komme og smage på al den viden, som de dygtige faglærere til dagligt lærer fra sig.
Skolens områdeleder Poul Erik Rasmussen lover en aften fyldt med spændende smage og nye teknikker.
Til dagligt er det ellers kun elever og kursister, der har mulighed for at lære nye teknikker i ZBC’s køkkener. Men ZBC Gourmetskolen er en aften, hvor du kan komme og blive klogere på lige præcis den type madlavning, som du finder interessant. På skolen i Ringsted kan man vælge mellem tre kurser; Grillteknik, Sund og nem hverdagsjuice og Lækker dessert til gæsterne.
– Vi glæder os meget til at kunne byde alle velkommen den 26. april. Det bliver en rigtig god og lærerig aften, hvor man kan få nogle tips til, hvordan man giver madlavningen derhjemme et ekstra pift. Vores faglærere ligger inde med så meget viden, og de glæder sig til at dele ud af det, understreger Poul Erik Rasmussen.
Kommentarer