Ringsted by

Voldsomt tyveri fra varebil

Kl. 09.55 fik politiet en anmeldelse om, at en mand netop var flygtet fra området ved outletcentret efter et tyveri fra en ulåst varebil.

Inden flugten havde manden taget fat i et vidnes arm og skubbet vidnet væk for at kunne slippe væk med et kontant udbytte fra tyveriet fra varebilen.

En patrulje kørte rundt i området for dels at lede efter den mistænkte, der blev beskrevet som: A: Mand, 185-190 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårlængde: Skaldet, Yderligere kendetegn: Stort skæg, Talte: Dansk, Iført: lysegråt joggingtøj, og den mistænktes flugtkøretøj, som blev beskrevet som: sort Mercedes 4X4-type.

Politiet fandt hverken den mistænkte eller hans bil, men fik klarlagt, at føreren af varebil ganske kortvarigt havde efterladt varebilen ulåst uden for en forretning. En kvindelig ansat i forretning så den mistænkte åbne en dør til varebilen og stjæle et kontant beløb, inden han gik væk. Den kvindelige ansatte forfulgte kortvarigt den mistænkte, der tog fat i vidnets arm og skubbede hende væk for at slippe væk med udbyttet.

Politiet har nu optaget rapport om de stjålne penge i en sag, som umiddelbart karakteriseres som et røveri på grund af den anvendte vold over for vidnet for at sikre sig udbyttet.

Eventuelle vidner, der måtte have gjort observationer i sagen i forhold til den mistænkte eller hans køretøj, bedes henvende sig til politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Kommentarer