112

Tog evakueret i Ringsted – voldelig mand truede med ‘våben’

Foto: Rigspolitiet

Lørdag klokken 19.23 anmeldte en 42-årig mand, at der på Ringsted St. befandt sig en aggressiv mand, som havde antastet den 42-årige og en 37-årig kvinde, som begge befandt sig på stationen.

Den aggressive mand slog ud efter den 42-årige og den 37-årige, som blev ramt af slag i ansigtet. Voldsmanden trak desuden en pistollignende genstand frem fra en vest, han var iført, ligesom han pegede med den pistollignende genstand på de to forurettede og fremsagde trusler på livet.

Manden var efterfølgende steget ombord på et tog.

Politiet fik standset togdriften og evakueret toget, mens de eftersøgte manden, som blev anholdt i toget kort tid efter. Her viste det sig, at manden var i besiddelse af to softguns. Efter anholdelsen blev togdriften genoptaget.

Manden, som er 30 år og fra Jyllinge, var i politiets varetægt frem til næste formiddag, hvor han blev løsladt efter endt afhøring. Han er blevet sigtet for vold, overtrædelse af våbenloven samt fornærmende tiltale mod politiet. Han kan forvente at høre nærmere på et senere tidspunkt.

Politibil kørte galt i forbindelse med aktionen

I forbindelse med anmeldelsen om episoden på Ringsted Station, kom en hundepatrulje under udrykning kørende ad Køgevej, hvor en personbil ført af en 66-årig mand fra Ringsted, svingede ud foran politibilen, som forsøgte at undvige personbilen.

Patruljen påkørte i den forbindelse et skilt samt en bygning, som huser en virksomhed. De to politibetjente og deres hunde, som befandt sig i patruljebilen, slap uskadte fra uheldet. Brandvæsen var tilkaldt for at undersøge den påkørte bygning.

 

Kommentarer