Magaxin

Stilrene armbånd til en, du har kær

Artiklen er sponsoreret.

Kunne du godt tænke dig at give en, du har kær, et armbånd? Der er enormt meget symbolik i smykker. Måske det blot er en gave i en bestemt anledning, måske der slet ikke er en anledning og du egentlig bare gerne vil vise, at du sætter pris på jeres forhold eller relation. Der er flere forskellige fine typer af armbånd, man kan få indgraveret med lige det, man godt kunne tænke sig, der skal stå.

Et indgraveret armbånd kan bruges af både mænd og kvinder. Her er tale om armbånd i meget stilrent og minimalistisk design, og de fås i forskellige størrelser, der også kan give sig lidt, så de sagtens kan bruges af forskellige køn. Måske I synes, det kunne være lidt hyggeligt at have det samme armbånd, så der på den måde er et billede på relationen? I kan kigge på, om det så skal være i forskellige materialer.

Husk den vigtige dato

Har du en dato, der betyder meget for dig? Det kan være en fødselsdato, en dato, hvor du opnåede noget stort, eller måske datoen, hvor du eller din partner faldt på knæ eller knyttede bånd. Uanset datoen, er det altid en fantastisk følelse at have noget, der kan minde jer om det, og det er måske netop det, et armbånd med en dato indgraveret vil kunne.

Indgraveringen sker i udgangspunktet på indersiden af armbåndet, så det er ikke noget, man ser, hvis ikke man ved, at det er der. Det gør også, at det bliver mere minimalistisk at se på, hvilket for dig kan betyde, at det er nemmere at style med resten af dit outfit, uanset om det er noget, du har tænkt dig at bære til hverdag, eller om det er i en særlig anledning, du gerne vil have armbåndet på. 

Kommentarer