Magaxin

Sådan kan I holde styr på kalenderen

Artiklen er sponsoreret.

Vi kender det næsten alle sammen. Kalenderbingo kunne næsten være en nationalsport. Uanset om man forsøger at finde en dato til socialt samvær med venner og bekendte, eller om man skal finde et hul i kalenderen til at besøge tandlægen, så kan det være svært at finde plads til det hele. Især når man skal koordinere flere kalendere på en gang, kan det være svært at få passet et møde ind. Det kan være, at du kan få gavn af et mødebookingsystem, som kan hjælpe dig med at skabe et overblik. Så er der i al fald større sandsynlighed for, at flere partnere kan blive tilfredse med mødetidspunktet. 

Læg godt fra land

Når du skal booke et møde, er der mange ting at holde sig for øje. For det første skal du være sikker på, at tidspunktet passer begge parter. Mødet er nærmest allerede startet dårligt, hvis en af parterne er utilfreds med eller stresset over mødetidspunktet, og derfor er det en fordel at lægge godt fra land med et velvalgt mødetidspunkt. Når du har fundet et godt tidspunkt, er det en stor fordel at være enige om, hvordan dagsordenen skal lyde. Med fordel kan du fundere over din egen dagsorden inden mødet, så du er sikker på, at du får besvaret de spørgsmål og indhentet de oplysninger, som du skal. Så slipper du også for at skulle arrangere et nyt møde kort efter, for du ved jo efterhånden, hvor svært det er, at få to kalendere til at snakke sammen. 

En hjælpende hånd

Foruden hjælp til at booke dine møder, kan de fleste systemer i dag også hjælpe dig med at evaluere dine telefonmøder, optimere din fremgangsmåde og meget mere. Et bookingsystem kan altså langt mere end at få dine kalendere til at smelte sammen, så hvis du indimellem døjer med overblikket over møderne, så kan det være en rigtig god investering. 

Kommentarer