Ringsted by

Ringsted svømmer udtaget til Em

Oliver Hostrup Sahlberg fra Ringsted svømmeklub, der sideløbende med svømningen også dyrker triatlon har de forrige 2 weekender været til start i DM serien for 16-17 årige i triatlon. DM serien bliver afholdt over 7 afdelinger og Oliver er netop rykket op i denne gruppe, som en af de yngste.

Første afdeling blev afholdt 5. maj i Herlev, hvor Oliver vandt indledende afdeling 400 m svøm og 2,5 km løb med 33 sekunder ned til nr. 2. Finalen denne dag var 200 m svøm og 1,25 km løb, hvor Oliver blev overhalet kort før målstregen og blev nr. 2.

Anden afdeling blev afholdt 11. maj i Ringe som Aquatlon 400 m svøm og 2 km løb vinder Oliver med 12 sekunder ned til nr. 2. Herefter et cykelløb som gik super godt for Oliver, hvor Oliver kommer ind sammen med førerfeltet som nr. 2. Samlet vinder Oliver med 23 sekunder foran nr. 2.

Disse flotte resultater har medført at Oliver er blevet udtaget til at repræsentere Danmark ved EM for 15-17 årige i Kitzbuhel i Østrig 20-23 juni i år.