Livsstil og forbrug

Ringsted Svømmeklub inviterer til åbent hus

Ringsted Svømmeklub inviterer til åbent hus for at få flere med på holdet. Foto: Ringsted Svømmeklub

Ringsted Svømmeklub inviterer til åbent hus i Ringsted Svømmeland, hvor man helt gratis kan prøve at svømme med på et hold med instruktør. 

Ringsted Svømmeklub udbyder en masse forskellige hold på flere niveauer, og det kan være svært, at navigere rundt i de forskellige tilbud, der findes i Klubben. Det vil man gerne gøre noget ved og inviterer derfor til åbent hus for både nye og nuværende medlemmer i Ringsted Svømmeklub  torsdag den 24. august klokken 17.45 til 19.45.

Her inviterer instruktørerne deltagerne med i vandet, så alle kan prøve at svømme med på et hold, skriver klubben i en pressemeddelelse.

I klubhuset kan man få en kop kaffe eller et glas saftevand, og der vil være repræsentanter fra bestyrelsen tilstede, som vil fortælle lidt om klublivet og sociale aktiviteter i Ringsted Svømmeklub.

– Vi sidder klar hele aftenen til at hjælpe med tilmeldingerne, lyder meldingen.

Der vil også være trænere til stede fra konkurrenceafdelingen, som kan fortælle lidt om, hvordan det er at være konkurrencesvømmer.

Program for dagen

  • Leg og plask: Kl. 17.45 – 18.15
  • Begynder i det lille bassin: Kl. 18.15 -19.45
  • Begynder, let øvet og øvet i det store bassin: Kl. 17.45 – 18.45
  • Ungdomshold: Medleyhold, Livredning, Polo samt Tweens & Teens: Kl. 18.45 – 19.15
  • Voksenhold: Kl. 19.15 – 19.45

Dagen før, onsdag den 23. august klokken 8.30 til 10, holder klubben desuden åbent hus kun for voksensvømmere.

Vi glæder os rigtig meget til at vise, hvad vi kan tilbyde i Ringsted Svømmeklub og møde jer både nye og nuværende medlemmer. Så kom og prøv at svømme på et hold, lyder opfordringen.

Kommentarer