Foreningsnyt

Ringsted Kommune forbereder genåbning for idrætten, foreningsliv og fritidsaktiviteter

Snarest muligt kan du se frem til at foreningslivet igen bugner af aktiviteter. Arkivfoto
Regeringen har sammen med alle partier i Folketinget besluttet igen at åbne op for bl.a. indendørs idræt, foreningsliv og fritidsaktiviteter som en del af genåbningens såkaldte fase 3.
De endelige retningslinjer er kommet tidligt mandag morgen, og Ringsted Kommune er nu i gang med at forberede genåbningen af f.eks. Ringsted Sport Center og andre bygninger, der rummer indendørsaktiviteter, så de kan være klar hurtigst muligt.– Det er rigtig dejligt, at der nu kan komme fuld gang i idrætten, foreningslivet og fritidsaktiviteterne også indendørs. Det er vi rigtig mange, som har glædet os til, for det betyder, at vi igen kan være sammen om vores fælles idræt, motion og interesser – selvfølgelig under hensyntagen til de sundhedsmæssige retningslinjer, Siger borgmester Henrik Hvidesten.

Nogle dage inden åbning

Idrætsorganisationerne DGI, DIF og Firmaidrætten har meldt ud, at de vil lave fælles retningslinjer til foreningerne, når de sundhedsmæssige retningslinjer er klar, og Ringsted Kommune opfordrer foreningerne til både at følge de sundhedsmæssige retningslinjer samt retningslinjerne fra idrætsorganisationerne.

– Vi gør alt, hvad vi kan, for at få vores bygninger klar hurtigst muligt, men i praksis vil der gå nogle dage, inden alle idrætsfaciliteter og bygninger er åbnet i helhold til de gældende retningslinjer. Men vi glæder os meget til at åbne igen, siger Daniel Nørhave, der er udvalgsformand for kultur- og fritidsudvalget i Ringsted Kommune.

Følg med på www.ringsted.dk

Ringsted Kommune opfordrer alle til at følge med på www.ringsted.dk i forhold til seneste nyt om genåbningen for idræt, foreningsliv og fritidsaktiviteter, og der vil også blive sendt direkte information ud til kommunens foreninger.

Kommentarer