Ringsted by

Plastikkirurgisk pop-up koncept åbner på Scandic Hotel i Ringsted

Foto: Møllers Media

Den plastikkirurgiske klinik AK Nygart, der normalt holder til i Aarhus og København, pakker kufferterne og åbner pop-up klinikker rundt omkring på Sjælland og Falster i december måned. Den 13. december er de i Ringsted, og her mærker klinikken allerede nu stor tilslutning.

Den 13. december 2022 omdannes Scandic Hotel i Ringsted til en pop-up klinik, hvor Ringsteds borgere kan få foretaget forundersøgelser til diverse brystoperationer, ansigts- og øjenkirurgi, fedtsugning, mave- og armplastik og arkorrektion. Bag konceptet står den anerkendte plastikkirurgiske klinik AK Nygart.

AK Nygart oplever nemlig, at særlig det at skulle rejse langt for en obligatorisk forundersøgelse, der typisk varer 30-60 minutter, kan afholde nogen, der måske ønsker en operation, fra at gøre det. Derfor har de nu besluttet sig for at rejse rundt i december, så de kan komme til kunderne, i stedet for at kunderne skal komme til dem.

 – Vi har kunder i hele landet, men vores klinikker ligger kun i København og Aarhus. Derfor er der rigtig mange, som må rejse langt bare for en forundersøgelse, der maks tager en time. Med det her koncept, vil vi gerne gøre plastikkirurgi mere tilgængeligt for vores kunder, der ikke bor omkring hovedstaden eller Aarhus, siger kirurg Bo Sonnich Rasmussen, som vil foretage forundersøgelserne i pop-up klinikken i Ringsted.

Forud for et kirurgisk indgreb hos AK Nygart, skal man til en forundersøgelse hos en kirurg. Her taler man om indgrebet, lægger en plan og oplyser om mulige risici.

Ringsted er vilde med pop-up konceptet

AK Nygart oplever, at tilslutningen fra borgerne i Ringsted har været stor, fortæller Bo Sonnich Rasmussen.

– Da vi for et par uger siden delte, at vi i december måned ville rejse rundt til forskellige byer på Sjælland og Falster, herunder Ringsted, blev det taget virkelig godt imod, lyder det fra kirurgen.

– Vi er virkelig glade for den varme modtagelse og store tilslutning, vi allerede kan mærke. Det er et udtryk for, at der virkelig er et behov for, at vi kommer ud og møder vores kunder, der hvor de her, fortsætter han.

Der er stadig enkelte ledige tider til forundersøgelse, men vær hurtig og book en tid hos AK Nygart Pop Up Ringsted via dette link. 

Udover pop-up klinikken i Ringsted, kommer AK Nygarts kirurger også forbi Næstved, Slagelse og Nykøbing F.

Se datoer og tider her.

Fakta om pop-up klinik i Ringsted

I klinikken i Ringsted kan man få en forundersøgelse til brystoperationer, ansigts- og øjenkirurgi, fedtsugning, mave- og armplastik og arkorrektion. Operationerne kommer til at foregå i København.

Pop-up-klinikken åbner13. december kokken 9 til 16 på Scandic Hotel, Nørretorv 57, 4100 Ringsted.

Forundersøgelsen koster 600 kroner, som fratrækkes prisen, hvis man booker en operation.

Læs meget mere om pop-up klinikken på AK Nygarts hjemmeside. 

Kommentarer