Livsstil og forbrug

På udkig efter et billigt dykkerur? Overvej et fra Citizen

Artiklen er sponsoreret

Er du fridykker og gør en dyd ud af træningen, så er et dykkerur et nødvendigt redskab. Uret har en vandtæthed, der gør det muligt at bruge det under vandet. Hvor dykkerure selvfølgelig kan vise dig tiden, du har brugt under vand, kan de afhængigt af model også byde ind med andre features, der på forskellige måder værner om din sikkerhed og hjælper med træningen.

Det japanske urmærke Citizen laver dykkerure, der netop er velkendte for at være spækket med den slags højteknologiske løsninger. Et Citizen dykkerur kan derfor være din nøgle til at bringe din træning op på et nyt niveau – og afhjælpe nogle af farerne forbundet med sporten.

Radiostyrede dykkerure fra Citizen

Dykkerure fra Citizen kan fx findes med kronografer, altså analoge stopure, der hjælper dig med at føre tid. Visse ure indeholder radiostyring, hvilket vil sige, at de modtager signaler fra antenner verden over og automatisk indstiller tiden herefter, så du bl.a. slipper for selv at få styr på sommer- og vintertid. Mulighed for at se tid i mørket rummer urene selvfølgelig også.

Tachymeter, dybdesensor og alarmer kan medfølge

Visse modeller har et tachymeter, der er en nyttig funktion, hvor du får et redskab mellem hænderne til at måle fx et køretøjs hastighed via udregning med tachymeteret. Leder du efter et finere dykkerur fra Citizen, kan disse fås med dybdesensorer, der virker ned til 80 m  dybde, og forskellige alarmer kan være koblet på den funktion, fx dybde- og dekompressionsalarmer.

Vil du slippe billigt? Find et Citizen dykkerur på tilbud

Mærkets ure kan godt ligge lidt højt prismæssigt. Er du på udkig efter billige Citizen dykkerure, skal du dog ikke lede længe. For præcist som med almindelige armbåndsure kan dykkerure fra Citizen fås på tilbud hos visse forhandlere. Sådan kan du billigt få fingrene i et ur af kvalitet.

Kommentarer