Debat og politik

P-vagter eller chikane-p-vagter

Af Claus Bedemann, NyeBorgerlige

Byrådsmedlem, Ringsted Kommune

Vil vi have en by, hvor der ikke kommer nogle handlende, ja så må vi omgående afskaffe de p-vagter, der går rundt og chikanerer vores borgere og erhvervsdrivende i Ringsted.

Vi har en ostemand på torvet, som også er blevet forulempet at p-vagterne, selv om p-vagterne intet har at gøre deroppe. Generelt kan ingen forretninger få læsset vare af uden, de er der med bødeblokken. Det ser ud som om, de ikke kender loven om af- og pålæsning.

Jeg har været rundt og snakke med de fleste erhvervsdrivende, og det er rystende, hvad der bliver fortalt om deres chikane.

Der tegner sig et tydeligt billede af, at de p-vagter overhovedet ikke har empati for andre mennesker.Jeg opfordrer alle der har oplevet chikane, truende adfærd eller andet fra p-vagterne om at skrive en mail til mig (mail@clausbedemann.dk). Så vil jeg tage alle klagerne med i byrådet og pressen.

Jeg har foreslået at vi ansætter nogle af Ringsteds fleksjobbere og seniorjobbere til at være vores egne p-vagter. Det vil være en win-win-situation for alle. På den måde bidrager vi til vores egen kommunekasse og ikke Ålborgs.

Jeg havde for ca. et år siden et initiativforslag på et byrådsmøde om at stoppe samarbejdet med P-Nord, men det var kun Konservative og jeg, Nye Borgerlige, der stemte for, at vi ikke skulle have p-vagter, der går rundt og chikanerer vores borgere. Venstre, Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten og DF stemte for, at den chikane skulle forsætte, hvilket jeg ikke forstår.

Kommentarer