Magaxin

Nyt friplejehjem Sorø: En fremtid i trygge rammer

Artiklen er sponsoreret.

At nærme sig en højere alder er i dag for mange danskere ensbetydende med, at der er flere ting i hverdagen, som kommer til at ændre sig. Det kan både være på den helt private hjemmefront – mange ældre oplever at skulle vænne sig til at være alene efter mange år i et tæt partnerskab – eller på de mere praktiske områder, måske har man sagt farvel til en arbejdsplads, man har brugt mange år på.

Uanset hvilken ændring du – eller en du har nær – står overfor, så er det vigtigt, at der her bliver fokuseret på at skabe trygge rammer, som det mange oplever på et friplejehjem.  

En ændret hverdag – nu med nye behov 

Med starten af et nyt friplejehjem i Sorø som åbner i august 2023, kan mange af lokalmiljøet ældre beboere være forsikret, at der er muligheder for at skabe en ny og ændret hverdag.

På et friplejehjem kan den pågældende ældre borger få hjælp og støtte i en hverdag, som ellers måske kan være vanskelig – her er der fokus på at fremme gode og solide værdier, imens moderniteten især kommer til udtryk i et større fokus på bæredygtighed. 

Vigtigheden af trygge rammer – som var det dit eget hjem 

Man behøver ikke at være en del af de mange ældre borgere for at tilslutte sig forestillingen om, at det hjem, man bor og lever i, skal bestå af trygge og rare rammer. Derfor er der også brugt mange ressourcer på at skabe dette hos det nye friplejehjem i Sorø, som slår dørene op senere på året. 

Der er mange gode grunde til at skabe en ny og tryg hverdag, hvis man er en ældre borger, der stadig ønsker at fællesskab og hjemlighed er centrale elementer i hverdagen.

Oplev selv på egen krop og sind hvordan et nyt og moderne friplejehjem i dit lokalområde kan være en god og tryg fremtidsløsning for dig. 

Kommentarer