Ringsted by

Norbert Susemihl gæster Ringsted Jazzklub

Pressefoto

Fredag den 25. november kl. 20.00 til 23.00 har Ringsted Jazzklub den store fornøjelse at præsentere Norbert Susemihl and his Joyful Gumbo.

Norbert Susemihl’s Joyful Gumbo er et international, Skandinavisk baseret band med en meget høj standard for musikalsk kvalitet og musikalitet. Bandet består af håndplukkede musikere, hver repræsenterer bedst på deres respektive instrument. Bandet er grundlagt i 2002, oprindeligt som en kvintet, det har udviklet sig og er vokset til et seks-mands orkester. Norbert Susemihl mestrer den brede musikalske vifte af New Orleans musik og udvikler det videre stilistisk. Susemihl bygger bro mellem traditionel New Orleans Jazz og musik af den nye generation. Han har delt sin tid mellem New Orleans og Europa siden 1978, og anses for at være en af ​​de førende trompetister i New Orleans Style.

Ringsted Jazzklubs arrangementer foregår i Ringsted Kulturhus, Søgade 3. Før musikken er der spisning kl. 19.00. Billetter købes hos Skjold Burne Vinhandel, Nørregade 45, indtil onsdag før arrangementet.

Billetter til musikken koster 150 kr. for gæster, og 100 kr. for medlemmer. Madbillet koster 150 kr. Medlemskab af Ringsted Jazzklub koster 150 kr. for et år. Billetter til musikken kan også købes ved indgangen.

Kommentarer