Ringsted by

Mand omkommet i soloulykke

65-årig mand fra Ringsted er søndag eftermiddag afgået ved døden i en soloulykke

Kl. 15.07 skete et solouheld på Vestmotorvejen i Østgående retning, hvor en 65-årig mand fra Ringsted mistede herredømmet over bilen og ramte autoværnet. Bilen kørte af vejen og blev slynget rundt og endte i grøften. Forbipasserende bilister så uheldet og ringede efter hjælp. De handlekraftige borgere ydede førstehjælp til den 65-årige mand indtil redningsberedskabet nåede frem. Den 65-årige mand blev erklæret død i lægehelikopteren og fløjet til sygehuset. De pårørende er blevet underrettet om dødsfaldet.

Politiet optog rapport i sagen for at belyse omstændighederne omkring uheldet, og bilen blev indbragt til nærmere undersøgelse af en bilinspektør. Politiets undersøgelser skal desuden klarlægge, om den 65-årige kan være kørt galt på grund af sygdom.

I forbindelse med uheldet skete kraftige opbremsninger på motorvejen, som forårsagede at en 21-årige kvinde fra Slagelse, måtte undvige den forankørende. Hun påkørte i den forbindelse autoværnet i midterrabatten. Hun blev tilset i ambulance og kørt til sygehuset til kontrol, men hun var ikke kommet til skade.

Motorvejen blev lukket mens politiet arbejdede på stedet, og der blev opsat skiltevogne til at lede trafikken væk fra motorvejen. Omkring kl. 15.39 blev et spor åbnet for trafik og kl. 16.05 var vejen igen helt åben for færdslen.

I forbindelse med lukningen af motorvejen opstod kødannelse ved Ringsted Nord afkørslen, så trafikken holdt helt stille. I forbindelse med opbremsninger forude skete et harmonikasammenstød med fem biler, som alle fik skader. Ambulancer blev sendt til stedet, men ingen personer var kommet alvorligt til skade i den forbindelse. Politiet registrerede uheldet.

Et uheld på Vestmotorvejen mellem Kongsted Rasteplads og Borup betød at vejen i retning mod Køge var spærret søndag eftermiddag i en lille times tid.

Politi og redningsmandskab blev sendt til stedet, samt en lægehelikopter blev sendt af sted.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser til TV2 ØST, at der var tale om en soloulykke, og at en person er omkommet ved ulykken.

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi. 

Kommentarer