Ringsted by

Læserbrev: Sig nej til halal.

Det lyder skørt, men ved du at du som forbruger nærmest ikke kan købe en kylling, der ikke er halalslagtet og halalcertificeret i dit supermarked.

Det er ikke rimeligt, at vi forbrugere ikke kan fravælge halalcertificerede produkter, det er ikke rimeligt at vores ældre og vores børn i daginstitutionerne indirekte bliver taget som gidsler, og uvidende bliver tvunget til at betale halalafgifter, når de får serveret halalprodukter.

Halal er undergravende for vores demokrati, og er en direkte støtte af b.la Muslim World League i Saudi Arabien. Landet som både er juridisk, politisk og kulturelt præget af islam i den strenge sunnimuslimske udgave, der går under betegnelsen wahhabisme. Menneskerettighedsorganisationer har gentagne gange udtrykt bekymring, omkring de manglende menneskerettigheder i Saudi-Arabien, herunder kvinders rettigheder.

Vi skal derfor turde sige nej til halalprodukter, også selvom størstedelen af de politisk korrekte journalister fortier sandheden om hvad halal er?

Så stil følgende spørgsmål når du står i dit supermarked, hos din slagter, i dit barns daginstitution, på dine forældres plejehjem.

Hvor finder jeg kødet som ikke er halalslagtet? – jeg ønsker selv at kunne vælge, og jeg vælger at fravælge halalkød?

Brian Mørch
Folketingskandidat

Dansk Folkeparti

Kommentarer