Magaxin

Kort guide: Sådan frier du til din kæreste

Artiklen er sponsoreret.

Kunne du snart tænke dig, at din partner gik fra at være din kæreste til din forlovede? Så er der nogle ting, du bør huske, inden du begynder at planlægge frieriet. Først og fremmest skal du selvfølgelig mærke helt efter i maven. Det er et stort spørgsmål, som du skal stille, hvor du skal være sikker på, at de er den rigtige person for dig. Hvis du har tænkt længe over det, kan du nu begynde at komme på idéer om, hvordan det hele skal foregå. Derudover skal du have købt en forlovelsesring, så find det rette smykke her, hvis du snart skal fri.

Planlæg den store dag

Der er mange måder, hvorpå du kan fri til din kæreste. Dagen bør være helt speciel, da det skal være en glædelig dag, som I kan huske i mange år. Hvis I bor i Ringsted, kan det være, at der er et helt specielt naturområde, hvor I ofte har tilbragt dagene sammen. Dette kunne være det perfekte sted at gå på knæ, da det gerne skal foregå et sted, der betyder meget for jer begge. Derudover kan du gøre dagen speciel ved at invitere din kommende forlovede med ud på en speciel tur. Det kan være, at I skal tage på hotelophold eller spise på en dyr restaureret. Uanset hvad så er det en dag, hvor I skal fejre jeres kærlighed.

Hvem skal ellers fejre jer?

Når du vælger at fri til din kæreste, så har du sikkert en sentimental tale klar, hvor dette øjeblik gerne skal være intimt mellem jer to. Dog kan det være rart, hvis du hyrer en fotograf, der kan tage billeder af dette, så I kan gemme det for evigt. Derudover kan du også invitere jeres familie og venner, hvor de efterfølgende kan fejre jer, så dagen bliver endnu mere speciel. 

Kommentarer