Ringsted by

Kom til foredrag om biodiversitet i Ringsted Kommune

Foto: Ringsted Bibliotek

Ringsted Bibliotek inviterer til Lokale Stemmer om biodiversitet i Ringsted Kommune onsdag d. 23. november kl. 17:00-18:00 i Tingstedet. Foredraget er gratis.

Vi står midt i en naturkrise, hvor mange dyre- og plantearter er i risiko for at forsvinde. Arter uddør hurtigere end nogensinde før og alene i Danmark er mere end 340 arter uddøde på kort tid. En af de måder vi bedst kan stoppe tilbagegangen af dyr og planter, er ved at give plads til mere vild og urørt natur.

Ringsted Kommune har fokus på at forbedre biodiversiteten og man vil fremover opleve en ændret drift og pleje af mange kommunale grønne områder. Ringsted Kommune vil også meget gerne opfordre borgere, virksomheder, institutioner og foreninger til at tænke på biodiversitet ved indretning af grønne områder. I dette oplæg kan du høre om hvordan kommunen arbejder med biodiversitet, komme med input, samt få ideer, inspiration og gode, simple råd til at lave have eller et uderum som tilgodeser mange forskellige arter. Med små tiltag kan man gøre en stor forskel.

Oplægsholder er Simone Andersen, biolog og naturmedarbejder i Ringsted Kommune.

Lokale Stemmer

Arrangementet er del af "Lokale stemmer", hvor Tingstedet på Ringsted Torv danner ramme for korte oplæg med historier fra Ringsted og omegn. ”Lokale stemmer” er arrangeret af Ringsted Bibliotek, og finder sted i Tingstedet på torvet. Hvert foredrag varer ca. 60 minutter.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig på ringstedbib.dk

Kommentarer