Kultur

Kom med til foredrag om lokale emner i Tingstedet på Ringsted Torv

Foto: Ringsted Bibliotek

Onsdag 18. maj kl. 17:00-18:00 kan du opleve Lokale Stemmer foredraget ”Fra krigergrav til kognitiv behandling” i Tingstedet på Ringsted Torv. Det er helt gratis.

Lokale Stemmer: Fra krigergrav til kognitiv behandling

Veterancentret flyttede ind i den gamle artillerikaserne i 2011. Fra at man tidligere uddannede soldater på kasernen, behandler og rådgiver man nu de veteraner, der er kommet hjem med krigsskader. Veteranindsatsen retter sig mod de op til 60.000 veteraner, der har været udsendt for Danmark, og det er en sag, der lige siden Veterancentrets oprettelse har haft en stor politisk bevågenhed. Her arbejder Veterancentret med opgaver, der går lige fra at understøtte den brede anerkendelse af vores udsendte til at tilbyde den sidste nye behandling til veteraner og deres pårørende.

Oplægsholder er major Lars O. Højbak fra Veterancentret.

Lokale stemmer

Arrangementet er del af ‘Lokale stemmer’, hvor Tingstedet på Ringsted Torv danner ramme for korte oplæg med historier fra Ringsted og omegn. ”Lokale stemmer” er arrangeret af Ringsted Bibliotek og finder sted i Tingstedet på torvet. Hvert foredrag varer ca. 60 minutter.

Tilmelding og billetter

Foredraget er gratis, men tilmelding er nødvendig. Du kan tilmelde dig på ringstedbib.dk

Kommentarer