Kultur

Kom med på hyggelig skovtur i vinterferien

Foto: Ringsted Kommune.

Vær med til en hyggelig skovtur for børnefamilier og andre interesserede. Her kan du bl.a. opleve Naturbingo, træfældning, bygge et fuglehus, lave fuglemad og lave bålmad.

Der er skovtur for børnefamilier i vinterferien, og her kan du være med til en række sjove friluftsaktiviteter. Det vil blive demonstreret, hvordan man fælder et træ. Du kan prøve Naturbingo. Og børnene kan være med at lave ”foderpinde” ud af træet, lave fuglefoder til pindene og måske lære et par småfugle at kende.

Som noget ekstra i år stiller en jæger op med forskellige fugle, som kan dissekeres, hvis man har lyst til at se, hvordan forskellige fugle er opbygget.

Derudover vil det være muligt for store – eller mindre børn med forældre – at bygge et fuglehus, ligesom der bliver bål, så vi kan holde varmen, og få varm saft, kaffe, te og lave pandekager over bålet. Det hele er gratis.

Arrangementet er torsdag den 17. februar kl. 10.00 – 14.00, og det foregår ved shelterpladsen i Vrangeskov. Der er parkering på parkeringspladsen nord for Haraldstedvej, hvor P-pladsen ligger på højre side i Vrangskov, hvis man kører mod Haraldsted og der vil være sat P-skilte op.

Kommentarer