Kultur

Køge Fugleforenings udstilling ’22 finder sted i Kværkeby

Foto: Køge Fugleforening

I efterårsferien, nærmere bestemt i weekenden uge 42, slår Køge Fugleforening dørene op, for Danmarks hyggeligste Fugleudstilling.

Den finder i år sted på Besøgsgården Lillebjerggård i Kværkeby. Her vil der udover alle vores udstillede fugle fra hele verden, være en masse traditionelle bondegårdsdyr. Der vil også være en hel del dyr fra andre dele af verden, bl.a flere forskellige slags aber, kænguruer, Alpacaer, Surikater, Mara’er, Præriehunde og mange flere. Papegøjer, Latterfugle, forskellige fasaner, ænder og gæs med mere, er der også.

Der vil være noget at se på, for nysgerrige i alle aldre. Der vil være forskellige konkurrencer, med flotte præmier i form af købmandskurve, fribilletter til Krokodille Zoo samt Københavns Zoo. For at vinde Zoo-billetter skal man dog først lige lave en flot tegning i børneafdelingen.

Der vil være salg af øl, vand, kaffe og the samt pølser m/brød, lagkage og en mellemmad i vores cafeteria. Vil man fodre nogle af dyrene på Besøgsgården, kan der købes en foderpose til dem.

Medlemmerne udstiller, som skrevet, en masse fugle fra hele verden, bl.a. er der Kongeparakitter, Dolkestiksduer, Cubafinker, Amhertsfasaner samt de flotte små Spurve-ugler. Der er endvidere salg af medlemmernes overskydende fugle, så vil man starte op på denne spændende hobby, er chancen der nu. Køge Fugleforenings hovedsponsor, Køge Korn, er også til stede hele weekenden, her kan man købe foder med hjem til sine (nye) fugle. Søndag kommer Melorm.dk og sælger levende som frosne orme mm. som mange fugle også nyder godt af. Hvis man ønsker at melde sig ind i Danmarks største og bedste fugleforening, har vi også et godt tilbud til nye medlemmer i denne weekend.

Det hele foregår som sagt på Besøgsgården Lillebjerggård, Bjergvej 61, Kværkeby, 4100 Ringsted.

Der vil være åbent lørdag d. 22. oktober kl. 9:00 – 19:00 samt søndag d. 23. oktober kl. 10:00 – 16:00.

Entreprisen er kr. 90.- for personer over 16 år. Børn mellem 2 – 16 år er prisen kr. 60.- Under 2 år er børnene gratis. Prisen inkluderer både Besøgsgården og Fugleudstillingen.

Kommentarer