Ringsted by

John Andersen Lagoni er ny leder på Knud Lavard Centret

John Andersen Lagoni. Arkivfoto
John Andersen Lagoni, der har været leder af Plejecenter Solbakken, er fra den 1. juni leder af et af Ringsted Kommunes andre plejecentre, Knud Lavard Centret.
Den 1. juni blev John Andersen Lagoni ansat som ny leder af plejecentret Knud Lavard Centret. Han kommer fra en stilling som leder af Plejecenter Solbakken også i Ringsted Kommune. I en periode har han fungeret som leder for begge plejecentre.

Centerchef for Social- og Sundhedscentret i Ringsted Kommune, Alice Morsbøl, siger:

– Allerede da John kom til Ringsted Kommune for snart to år siden havde han stor erfaring inden for ældreområdet. Og derfor er det en kompetent og erfaren leder, som vi nu fast har tilknyttet Knud Lavard Centret. Med sin erfaring og sit kendskab til Knud Lavard Centret kan han fortsætte det arbejde, som han sammen med personalet har sat i gang i perioden, hvor han har fungeret som leder for plejecentret. Det er jeg sikker på, både beboere, pårørende og personale får glæde af.

John Andersen Lagoni siger:

– Jeg har haft en god tid på Plejecenter Solbakken og et godt samarbejde med beboere, pårørende og medarbejdere. Derfor er det her heller ikke et fravalg af Plejecenter Solbakken. Det er et tilvalg om at være med til at præge Knud Lavard Centret og arbejde med den mangfoldighed af aktiviteter, som er på Knud Lavard Centret særligt med det nye Ringsted Sundhedshus og Café Ingeborg.

John Andersen Lagoni vil forsat fungere som leder også på Plejecenter Solbakken, indtil der er ansat en ny leder. Arbejdet med at finde en ny leder til Plejecenter Solbakken er sat i gang.

Kommentarer