Livsstil og forbrug

Imerco kårer Ringsteds skønneste mor

Det var sønnen Peter Rützou Klinting (tv), som havde nomineret sin mor Birgitte Rützou (th) til titlen Ringested skønneste mor. Fremsendt foto.

Mange Ringsted-borgere har i de forgange uger op til Mors dag været forbi Imerco på Sct. Knudsgade for at nominere deres fantastiske mødre, og da nomineringen sluttede var Butikkens personale ikke i tvivl om, at det var den omsorgsfulde Birgitte Rützou, der havde fortjent den flotte titel.

I Ringsted har der været kamp om titlen som byens skønneste mor – og mange af Ringsteds betænksomme børn havde i ugen op til Mors dag den 12. maj, været forbi Imerco på Sct. Knudsgade for at nominere deres mødre til titlen som Ringsteds skønneste mor. Det blev den omsorgsfulde mor Birgitte Rützou, der løb med titlen, efter at være blevet nomineret af sin søn, Peter Rützou Klinting.

– Det er faktisk lidt en sjov historie, for det var faktisk min mor, der havde været i Imerco og set konkurrencen. Hun fortalte mig om den, da hun kom hjem – og med det samme tænkte jeg, at det skulle hun da nomineres til. Min mor har klart fortjent denne titel, da hun bare altid er der for mig – jeg kan altid komme til hende, fortæller Peter Rützou Klinting, der overbragte nyheden til sin mor på selve Mors dag.

– Da jeg overbragte den fine titel til min mor, ville hun ikke rigtig tro på det – jeg tror, at hun syntes, det var lidt surrealistisk. Men da det så gik op for hende, at hun rent faktisk havde vundet, så blev hun bare utrolig glad og rørt over det,  fortæller Peter glædeligt med tanke på sin mors reaktion.

Udover at vinde titlen som Ringsteds skønneste mor, modtog Birgitte desuden en flot gave fyldt med forkælelse til en værdi af 3.350 kroner.

 

 

Kommentarer