Erhverv

Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge til min virksomhed?

Få information her om to oplagte regnskabsprogrammer til din virksomhed. Artiklen indeholder link til annoncør.

Hvis du er selvstændig og har din egen virksomhed, ved du nok allerede, hvor vigtigt det er at føre regnskab og at gøre det på den bedst mulige måde. Det er noget nær umuligt at føre regnskab manuelt, og det kan til enhver tid anbefales at bruge et regnskabsprogram. Der findes dog flere forskellige, og det kan være svært at beslutte dig for, hvilket et der er bedst til netop dit behov.

Sammenligning af Billy og Dinero

To oplagte regnskabsprogrammer at overveje til din virksomhed er Billy og Dinero. Sammenligner man Billy vs Dinero, vil de to programmer måske ved første øjekast virke ret ens. De har nemlig flere af de samme funktioner, men alligevel er programmerne ikke helt ens, og det vil afhænge af den givne virksomhed, hvad der vil være at foretrække.

En vigtig forskel på Billy og Dinero er, at Billy er bedst, hvis du i forvejen kender lidt til bogførings- og regnskabsregler såvel som moms- og skattefradrag. Derimod behøver du ikke med Dinero at kende til reglerne inden for bogføring og regnskab, da der blandt andet er flere automatiserede funktioner samt indbyggede regnskabsregler, der gør det en anelse nemmere.

Gratis eller betalt version?

Når først du har vurderet, hvilket af regnskabsprogrammerne du skal vælge, handler det om at finde ud af, om du kan nøjes med den gratis version, eller om det giver bedre mening med den betalte. Det vil både komme an på virksomhedens økonomiske råderum, men i høj grad også jeres regnskabsbehov, om den gratis eller den betalte version vil være bedst.

Bliv klogere

Du kan med fordel undersøge de forskellige punkter i sammenligningen for at finde frem til, om der er flest argumenter for den ene eller den anden løsning. På den måde kommer du til at tage en velovervejet beslutning, som du med stor sandsynlighed bliver tilfreds med.

Kommentarer