112

Grundlovsforhør – Butikstyveri

Kl. 16.10 fik politiet en anmeldelse fra en vagtmand om, at en udenlandsk kvinde var tilbageholdt i en materialistforretning på grund af mistanke om tyveri. En mand var i samme anledning forsøgt tilbageholdt, men han var undløbet. Politiet kørte til indkøbscentret Ringstedet, hvor politiet i materialistforretningen fik kontakt til en 27-årig kvinde fra Rumænien, som blev anholdt og sigtet for tyveri af kosmetiske produkter til en værdi af ca. 6.500 kr. sammen med den flygtede mand.

Denne mand vendte lidt senere sammen med et spædbarn tilbage til butikken, så politiet også kunne foretage anholdelse af manden, som er en 34-årig mand fra Rumænien. Han blev også sigtet for butikstyveriet i materialistforretningen, inden politiet efterfølgende fandt frem til den personbil, som de to anholdte var ankommet i til indkøbscentret. Ved ransagning af bilen fandt politiet adskillige beklædningsgenstande med både prismærke og tyverialarmer på, ligesom politiet også fandt en pose med yderligere kosmetiske produkter, som de to anholdte mistænkte for også at have stjålet. De fundne effekter i bilen er blevet beslaglagt med henblik på nærmere undersøgelse for at få fastlagt, hvorfra effekterne formodes at være stjålet.

Efter afhøring til sagerne med assistance fra en tolk forblev de to anholdte i politiets varetægt, idet begge vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med påstand fra anklagemyndighedens side om varetægtsfængsling.

Kommentarer