Kultur

Gør dig klar til popfest i Lystanlægget: Nik & Jay er på plakaten

Foto: Ringsted Festival

For første gang i snart 4 år rammer Nik & Jay Ringsted Festival!

Vores alle sammens Nik & Jay har netop rundet deres 20 års jubilæum. De to popdrenge er over de sidste to årtier blevet allemandseje – og skaber en fest for unge som gamle.

Efter snart 4 år uden festivaloptrædener har Nik & Jay mærket efter – og nu er tiden atter inde til at gøre noget af det, de gør allerbedst, nemlig at stå på de store scener og drysse tryllestøv ud over det trofaste publikum med deres utrættelige energi, varme vibes og fantastiske sceneshow.

Selv udtaler drengene: ‘Vi skal ud under åben himmel, og vi glæder os enormt til hvert eneste show på denne tour! Herude er der højt til loftet, og vi har i al beskedenhed tænkt os at skrue op for kærligheden, op for musikken, for festen, for resten, for fællesskabet og varmen.’

Så gør dig klar til en seriøs popfest, når Nik & Jay træder op på Anlægsscenen. Der bliver fyldt op under trækronerne med gode vibes, god energi og seriøst god musik.

Fortæl mig mere!

Skal du med på Ringsted Festival og opleve Nik & Jay under trækronerne?

Nik & Jay indtager Anlægget for første gang i 4 år på Ringsted Festival 2023. Det bliver en popfest uden sammenligning!

Der bliver med garanti crowded i Lystanlægget. Hvis du vil med, så køb din billet nu. Billetprisen stiger ved årsskiftet.

Køb din festivalbillet her

Kommentarer