Ringsted by

Fræk cykeltyv

Kl. 17.31 anmeldte personalet fra en cykelforretning, at en fremmed og udenlandsk mand kl. ca. 17.25 var kommet ind i forretningens baggård, hvorfra manden havde taget en cykel og var kørt på den. 

En medarbejder så tyveriet af cyklen og cyklede efter cykeltyven, der blev standset efter ca. 100 meter. Cykeltyven, der ifølge medarbejderen formentlig talte polsk, forsøgte at bestikke medarbejder til at undlade at tilkalde politiet, hvilket medarbejderen nægtede. Cykeltyven stak nu af til fods og forsvandt i retning mod Næstvedvej. Den stjålne cykel, der var indleveret af dens ejer til reparation i cykelforretningen, blev bragt retur til cykelforretningen uden at have fået nogen skade.

Cykeltyven blev af personalet beskrevet som: mand, 30-50 år, 170-175 cm høj, kraftig af bygning, kort brunligt hår, iført mørk hue, mørkeblå jakke, mørke bukser og talende et østeuropæisk sprog, formentlig polsk. Politiet har nu optaget rapport om cykeltyveriet i et forsøg på at få identificeret den mistænkte.

Kommentarer