Ringsted by

Få en musikalsk oplevelse med Halberg & Friends

Foto: Halberg og Friends

Torsdag d. 24. november kl. 20:00-22:00 er der koncert med Halberg & Friends på Springbrættet ved Ringsted Musik- og Kulturskole. Ringsted Bibliotek står bag arrangementet.

De allerstørste hits, som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd, er nu vendt tilbage til livescenerne, og bliver spillet af et helt nyt band: Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og Poul Halbergs egne soloalbums.

Poul Halberg er atter på landevejen med klassikere som ”Magi i luften”, ”Efterår”, ”Elskes af dig”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende Læber” og ”Transit” som alle bliver leveret med intensitet, nerve og masser af musikalsk spilleglæde.

I bandet Halberg & Friends har Poul Halberg samlet nogle af Danmarks allerbedste musikere.

Heidi Degn (vokal, tamburin) fortolker med sin smukke og personlige stemme de mange gode sange i tæt samarbejde med Halbergs bluesprægede vokal og guitar. Jette Schandorf (bas, kor) har i næsten 40 år været den kreative og dynamiske bund, der har ledsaget Halbergs sange. Hendes dybe, musikalske og groovy bas går i tråd med Halbergs rå guitar.

Jesper Thomsen (trommer) er det nyest tilkomne medlem og tilfører en uudtømmelig energi og kreativitet til bandet med sin overlegne teknik og fantasifulde spil.

Gorm Bülow (keyboard) lægger, med sit erfarne og kreative spil og rytmiske sikkerhed, den harmoniske bund i Halberg & Friends.

Tilmelding og billetter

Billetten koster 225 kr. og kan købes på ringstedbib.dk

Det er kun få billetter tilbage.

Kommentarer