Livsstil og forbrug

Byt til nyt! Genbrugsglæde på Ringsted Bibliotek

Successen med tøjbytte dag bliver gentaget i år den 7. oktober og den 9. december. Foto: Ringsted Bibliotek

Tag legetøj og tøj fra gemmerne med og byt det til ”nye” sager, når biblioteket holder byt-til-nyt-dag sammen med Grønne Nabofælleskaber, Økosamfundet Hallingelille og Ringsted Re-Design.

Har du tøj, sko eller legetøj, som du ikke længere bruger, men som stadig er i god stand? Så kom og vær med til byt-til-nyt-dag på Ringsted Bibliotek. Det er den perfekte mulighed for at forny din garderobe og opdatere dit legetøjsudvalg, samtidig med at du tænker på miljøet.

Sådan fungerer det:

  • Medbring det tøj og legetøj, du gerne vil bytte. Alt skal være i ren og god stand.
  • Læg dine udvalgte ting på et af byttebordene.
  • Find nye favoritter til både dig selv og dine børn blandt de ting, som andre har taget med.

Fiks ødelagte sager

På dagen vil der også være mulighed for at sy eller reparere tøj, der er gået i stykker. Det vil frivillige fra Ringsted Re-design hjælpe med. I stedet for at købe nyt, skal vi nemlig være bedre til at reparere det tøj, vi allerede har i skabet, så levetiden forlænges.

Stor succes sidste år

Sidste år afholdte Ringsted Bibliotek også en byt-til-nyt-dag sammen med Grønne Nabofælleskaber, Økosamfundet Hallingelille og Ringsted Re-Design, og det var en stor succes blandt bibliotekets brugere. Derfor er der i år planlagt to byt-til-nyt-dage på biblioteket. De bliver afholdt den 7. oktober og den 9. december i tidsrummet 10.30-13.30.

Der er ingen tilmelding til dagen, og alle interesserede er velkomne.

Tøjbyttedag i Ringsted. Foto: Ringsted Bibliotek

 

Kommentarer