Debat og politik

Anonym og fortrolighed

Se billedserie

Debatindlæg af John Wennerwald, Regionsrådsmedlem

Weekendavisen har fået fat i den fortrolige rapport om Naser Khaders gøren og laden i samværet med mere eller mindre bekendte kvinder. Rapporten er udarbejdet af advokatfirmaet Plesner.

Alle kvinderne som har meldt sig i forbindelse med Khaders handlinger, er lovet anonymitet og fortrolighed i forbindelse med deres medvirken til udarbejdelse af rapporten. Det er desværre ikke tilfældet, kan det konstateres.

Advokatfirmaet Plesner har oplyst, at der kun er to fysiske eksemplarer af rapporten, som er udleveret og som kan danne grundlag for artiklen i Weekendavisen. Plesner oplyser desuden, at det kun er Naser Khader og hans advokat, der har været i besiddelse af fysiske eksemplarer af advokatrapporten.

På første side af advokatrapporten står der, at oplysningerne i rapporten er strengt fortrolige, og at indholdet ikke må deles med andre.

Hvem der har lækket rapporten og hvad er årsagen til offentliggørelsen, er stadig ukendt.

Det er forkasteligt at kvinderne, i denne sag, ikke kunne stole på løfterne i en utrolig privat sag som denne. Det gavner ikke lysten til at stå frem med private oplysninger eller fremtidige advokatundersøgelser.

Kommentarer