Nu åbnes der for nomineringer til Embla Food Awards 2021 – den nordiske madpris.

Den nordiske konkurrence er hård mellem de bedste producenter, formidlere og oplevelsesdestinationer for den nordiske mad.

Det nordiske køkken er kendt for sin rene smag og kompromisløse formidling. Det har gjort nordisk mad til et modeord langt ud over de nordiske landegrænser

– Med Embla Food Awards ønsker vi at styrke den nordiske madidentitet og hylde folkene bag maden, siger Bjørn Gimming, formand for Den Norske Landboforening og vært for prisen i 2022.

Til marts fejrer vi nordisk mad gennem en storslået prisuddeling i den norske hovedstad, Oslo. Det er nu muligt at nominere i alle syv kategorier. Du kan nominere dig selv, en kollega eller et gastronomisk forbillede.

På emblafoodaward.com kan du nominere kandidater i følgende kategorier:

• Nordisk fødevareproducent

• Nordisk madiværksætter

• Nordisk madhåndværker

• Nordisk madkommunikatør

• Nordisk mad til mange

• Nordisk maddestination

• Nordisk mad til børn og unge

Der vil blive anvendt forskellige kriterier til at evaluere kandidaterne, eksempelvis bæredygtighed, originalitet, ærlighed og “nordisk”.

Siden emblafoodaward.com er åben for nomineringer i hele oktober. En national jury udpeger kandidater fra deres eget land. Disse vil blive præsenteret i midten af december.

Kommentarer